Yapay zekadan makale özeti
- Kısa
- Ayrıntılı
- Bu video, Gezegen Solar Enerji firmasından Sezer'in Edirne Delepaşa'da Ahmet Bey için rüzgar türbini ve güneş enerjisi sistemi kurulumunu gösterdiği bir tanıtım içeriğidir.
- Videoda, daha önce eski nesil bir rüzgar türbini olan bir çiftlikte 1,5 kilowatt rüzgar türbini montajı gösterilmektedir. Sezer, müşterilerin bağ, bahçe, çiftlik veya elektrik enerji ihtiyacı olan yerlerinde rüzgar türbini ve güneş paneli sistemleri ile enerji üretebileceklerini belirtmektedir.
- 00:02Rüzgar Türbini ve Güneş Enerjisi Sistemi Kurulumu
- Gezegen Solar Enerji firmasından Sezer Edirne Delepaşa'da Ahmet Bey için rüzgar türbini ve güneş enerjisi sistemi kuruluyor.
- Daha önce yapılmış çiftlikte eski nesil rüzgar türbini bozulduğu için yenileniyor.
- 1,5 kilowatt rüzgar türbini montajı yapılıyor ve bağ, bahçe, çiftlik gibi elektrik enerji ihtiyacı olan yerlerde rüzgar türbini ve güneş paneli sistemleri ile enerji üretilmesi öneriliyor.