Yapay zekadan makale özeti
- Kısa
- Ayrıntılı
- Bu videoda Şener Akın, Koç Bursa'dan bir işletme uzmanı, müşterileriyle birlikte 2017 yılı rakamlarını değerlendirip 2018 yılı bütçesini planladıklarını anlatıyor.
- Video, işletme sahiplerinin ve yöneticilerinin yıl sonu değerlendirme sürecini ele alıyor. Şener Akın, 25 Ekim Çarşamba günü saat 16:30'da başlayacak bir seminerde nakit akışı ve 2018 yılı bütçesini birlikte planlayacaklarını duyuruyor. Seminerde işletme sahiplerinin 2018 yılı için büyüme, kar ve lig atlaması gibi konuları değerlendirebilecekleri belirtiliyor.
- Yıllık Değerlendirme ve Bütçe Planlaması
- Yılın son çeyreğine girdiğimiz günlerde, 2017'yi bitirmemize iki buçuk ay kaldı.
- İşletme sahipleri ve yöneticileri genellikle rakamları değerlendirmeyi sevmese de, yılın nasıl bitirildiği, büyüme oranları ve kar durumu önemlidir.
- Yıllık değerlendirme sırasında lig atlayıp atlamadığımız, büyüme oranları ve kar durumu incelenir.
- 00:412018 Yılı Bütçesi Semineri
- İşletme sahiplerine ve yöneticilere 2018 yılı bütçesini birlikte yapma teklifi sunuluyor.
- Nakit akışı ve 2018 yılı bütçesi, 25 Ekim Çarşamba günü saat 16:30'da başlayan bir seminerle planlanacak.
- Seminerin detayları için 224 235 17.1 Enes ile görüşmek üzere.