Yapay zekadan makale özeti
- Kısa
- Ayrıntılı
- Bu video, TED Üniversitesi'nin rektör Murat Tarımcılar ve çeşitli kurum temsilcileri tarafından sunulan bir oryantasyon tanıtım videosu. Videoda öğrenci dekanı Pınar Baboş, öğrenci konseyi başkanı Berk Ayip, öğrenci işleri yöneticisi Ayşegül Ödem, sosyal inovasyon merkezi temsilcisi, kütüphane yöneticisi Merve Eryılmaz ve bilgi teknolojisi uzmanı yer alıyor.
- Video, 21-23 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek oryantasyon programını tanıtmaktadır. Üniversiteye yeni gelen öğrencilere yönelik hazırlanmış olan bu programda, öğrencilerin üniversitede daha iyi tanışmaları, sorularını sormaları ve sorunlarını gidermeleri için çeşitli kurumlar ve personel temsilcileri kendilerini tanıtmaktadır. Ayrıca, sosyal inovasyon merkezi, kütüphane ve bilgi teknolojisi gibi farklı alanlardaki imkanlar da tanıtılmaktadır.
- 00:02TED Üniversitesi Rektörünün Mesajı
- Murat Tarımcılar, TED Üniversitesi rektörü olarak öğrencileri büyük bir heyecan ve sabırsızlıkla beklediğini belirtiyor.
- Eylül 2021'de oryantasyonda öğrencileri tek tek selamlayacağını ve üniversitenin en gençlerine hoş geldiniz diyerek karşılıyor.
- Üniversiteye yeni bir renk ve yeni bir ses olacaklarını, 21-22-23 Eylül tarihlerinde oryantasyonda birlikte olacaklarını söylüyor.
- 00:46Öğrenci Konseyi ve Öğrenci İşleri
- Berk Ayip, TED Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı olarak 21-22-23 Eylül tarihlerinde gerçekleştirecekleri enerji ve eğlenceli oryantasyon programını duyuruyor.
- Ayşegül Ödem, Öğrenci İşleri Yöneticisi olarak merak edilen soruları cevaplamak ve sorunları gidermek için hazır olduklarını belirtiyor.
- 2016-2017 akademik yılının verimli, başarılı ve güzel geçeceğini umduğunu ifade ediyor.
- 01:28Sosyal İnovasyon Merkezi ve Kütüphane
- TED Üniversitesi Sosyal İnovasyon Merkezi (TEDU) dünyayı, Türkiye'yi ve Ankara'yı daha yaşanılabilir ve güzel kılmak için var olduğunu açıklıyor.
- Yenilikçi sosyal değişim projelerinde bulunmak isteyenlerin oryantasyonda buluşmalarını istiyor.
- Ayşe Alacak ve Merve Eryılmaz, kütüphane yöneticileri olarak nitelikli bilgiye ulaşmak ve eğitim-öğretim yaratmak için herkesin kütüphanede olmalarını bekliyor.
- 02:01Bilgi Teknolojisi
- Türk Üniversitesi Bilgi Teknolojisi, 21-23 Eylül tarihlerinde öğrencileri bilgi teknoloji uygulamalarını tanımak üzere beklediklerini duyuruyor.