• Buradasın

    Ödemiş Kaymakamlığı'nın "Yarınlara İz Bırak" Projesi Sergisi

    youtube.com/watch?v=5Lvq6lOi-r0

    Yapay zekadan makale özeti

    • Bu video, Ödemiş Kaymakamlığı tarafından gerçekleştirilen "Yarınlara İz Bırak" projesi kapsamında Şehit Naci Ağaoğlu İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin hazırladığı resim ve çalışmaların Ödemiş Yıldız Kent Arşivi ve Müzesi'nde sergilenmesi açılış törenini göstermektedir. Törende Ödemiş Kaymakamı Fatih Aksoy, Milli Eğitim Müdürü Sunullah Desticioğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Feridun Azeroğlu, Müftü Mustafa Türköz ve diğer yetkililer katılmıştır.
    • Videoda, projenin amacı ve başarıları anlatılmaktadır. Geçen Eylül ayından beri 346 farklı proje gerçekleştirilmiş ve yaklaşık 5000 öğrenci bu projelere katılmıştır. Kaymakam ve Milli Eğitim Müdürü, öğrencilerin özgüvenlerini kazanma, topluma hitap etme ve farklı alanlarda kendilerini geliştirmeleri için yapılan çalışmalar hakkında konuşmuştur. Sergi açılışında, öğrencilerin akrilik boyayla, sulu boyalarla, ebrularla, vitral çalışmalarıyla ve yakma işleriyle çeşitli sanat eserleri sergilediği belirtilmiştir.
    00:03Yarınlara İz Bırak Projesi Sergisi Açılışı
    • Ödemiş Kaymakamlığı tarafından gerçekleştirilen "Yarınlara İz Bırak" projesi kapsamında Şehit Naci Ağaoğlu İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin hazırladığı resimler ve çalışmalar Ödemiş Yıldız Kent Arşivi ve Müzesi'nde sergilenmeye başladı.
    • Sergi açılışına Ödemiş Kaymakamı Fatih Aksoy, Milli Eğitim Müdürü Sunullah Desticioğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Feridun Azeroğlu, Müftü Mustafa Türköz, okul müdürü ve öğretmenleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
    00:40Kaymakamın Konuşması
    • Ödemiş Kaymakamı Fatih Aksoy, geçen Eylül ayından beri "Yarınlara İz Bırak" ismiyle bir proje etkinliği başlattıklarını ve ilçede tüm okulların işin içinde olduğu 346 tane projeyi hayata geçirdiklerini belirtti.
    • Projenin amacı, öğrencilerin her projede yer alması, bilgi sahibi olmaları, kendine güvenmeleri, medenice sahiplerinin artması ve topluma girmeleri idi.
    • Bilimsel, kültürel, sosyal, sportif ve sanatsal her türlü alanda projeler gerçekleştirildiğini ve önümüzdeki yıllarda da bu etkinliğin devam ettirileceğini belirtti.
    02:56Milli Eğitim Müdürü'nün Açıklamaları
    • Ödemiş Milli Eğitim Müdürü Sunullah Desticioğlu, yaklaşık 346 adet "Yarınlara İz Bırak" projesi kapsamında çalışmalar yapıldığını ve 5 bin'e yakın öğrencinin projeye katkı sağladığını belirtti.
    • Öğrencilerin birebir önemli bir proje yapmayı, özgüvenlerini kazanarak toplum karşısında hitap etmeyi ve projelerini anlatma imkanı sağladıklarını vurguladı.
    • Önümüzdeki süreçte proje sayısını arttırıp daha farklı alanlarda öğrencilerin öz becerilerini arttırma ve özgüvenlerini kazanma adına faaliyetlerde bulunması için projeler yapmayı düşündüklerini ifade etti.
    04:18Okul Müdürü ve Öğretmenin Görüşleri
    • Şehit Naci Ağaoğlu İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Ramazan Göçen, beden eğitimi ve müzik derslerinde başarılı olamayan bir çocuğun akademik çalışmada da başarılı olamayacağını belirtti.
    • Sanatın uzun bir zaman okul müdürleri tarafından boşta zannedilerek doldurma yapıldığını ve bundan artık vazgeçilmesi gerektiğini vurguladı.
    • Resim ve Teknoloji Tasarım Öğretmeni Elif Aytul, öğrencilerle birlikte akrilik boyayla, sulu boyalarla, ebrularla, vitral çalışmalarıyla ve yakma işleriyle çeşitli sanat alanlarında çalışmalar yaptıklarını açıkladı.

    Yanıtı değerlendir

  • Yazeka sinir ağı makaleleri veya videoları özetliyor