Buradasın
İMEAK Deniz Ticaret Odası'nın Denizci Millet ve Denizci Ülke Yarışması
youtube.com/watch?v=wHs9hBVpplMYapay zekadan makale özeti
- Kısa
- Ayrıntılı
- Bu video, İMEAK Deniz Ticaret Odası'nın denizcilik sektöründe düzenlediği bir yarışma duyurusunu içeriyor.
- Videoda, denizcilik sektöründe AR-GE ve inovasyon kültürünün geliştirilmesi amacıyla başlatılan "Denizci Millet, Denizci Ülke Fikir ve Proje Yarışması" tanıtılıyor. Yarışma, deniz ulaştırması, deniz ticareti, gemi ve yat inşa, deniz turizmi, deniz kaynakları, limanlar, lojistik, denizcilik eğitimi ve istihdam alanlarında ülke çapında ortaya konulabilecek yeni ve uygulanabilir fikir ve projeleri kapsıyor. Başvurular 27 Mart 2020 tarihine kadar kabul edilecek ve ilk üç dereceye giren başvuru sahiplerine 50 bin, 30 bin ve 15 bin lira teşvik ödülü verilecek.
- 00:05İMAK Deniz Ticaret Odası'nın Yarışma Başlangıcı
- İMAK Deniz Ticaret Odası, denizcilik sektöründe AR-GE ve inovasyon kültürünün geliştirilmesi amacıyla "Denizci Millet, Denizci Ülke" fikir ve proje yarışması başlattı.
- Yarışma, deniz ulaştırması, deniz ticareti, gemi ve yat inşa, deniz turizmi, deniz kaynakları, limanlar, lojistik, denizcilik eğitimi ve istihdam alanlarında ülke çapında ortaya konulabilecek yeni ve uygulanabilir fikir ve projeleri kapsıyor.
- Yarışma, Türk denizcilik sektörünün yenilikçi milli fikirler, projeler, sistemler ve teknoloji ile bir araya getirilmesi ve denizciliğin dünya ticaretinde daha yüksek seviyelere taşınması amaçlanıyor.
- 01:01Yarışma Detayları ve Ödüller
- Başvurular 27 Mart 2020 tarihine kadar Deniz Ticaret Odası web sitesinde yarışma için hazırlanan portal üzerinden kabul edilecek.
- Değerlendirmeler neticesinde ilk üç dereceye giren başvuru sahiplerinden birinciye 50 bin lira, ikinciye 30 bin lira ve üçüncüye 15 bin lira teşvik ödülü verilecek.