Yapay zekadan makale özeti
- Kısa
- Ayrıntılı
- Bu video, AFAD'ın Diyarbakır İl Müdürlüğü tarafından Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi personeline verilen afet bilinci eğitimini belgeleyen bir haber formatındadır. AFAD İl Müdürü İlhami Çakmak, Eğitim Şube Müdürü Mahmut Tuta ve eğitmenler Emrah Cingöz ile Süleyman Aslan katılmıştır.
- Videoda, İçişleri Bakanlığı'nın 2021'i afet eğitim yılı ilan etmesinin ardından AFAD'ın sağlık personellerine yönelik gerçekleştirdiği afet farkındalık eğitimi anlatılmaktadır. Eğitimde, olası bir deprem esnasında hastaların nasıl korunacağı, afet çantasının hazırlanması ve afet sonrası yaşanabileceklere ilişkin bilgiler verilmektedir.
- AFAD'dan Sağlık Personeline Afet Bilinci Eğitimi
- İçişleri Bakanlığı tarafından 2021 yılının afet eğitim yılı ilan edilmesinin ardından AFAD, Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi personeline afet farkındalık eğitimi verdi.
- Diyarbakır AFAD Müdürlüğü, hastane çalışanlarını depremler başta olmak üzere afetlere karşı bilinçlendirmek ve afet bilinci aşılamak için AFAD eğitmenleri sağlık personelleriyle buluştu.
- Eğitimde AFAD il müdürü İlhami Çakmak, eğitim şube müdürü Mahmut Tuta ve eğitmenler Emrah Cingöz ile Süleyman Aslan katıldı.
- 00:50Eğitimin İçeriği ve Katılımcılar
- Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile AFAD ortaklığında gerçekleştirilen afet farkındalık eğitimine çok sayıda hastane çalışanı katılım sağladı.
- Hastane çalışanlarına Diyarbakır AFAD eğitmenleri tarafından olası bir deprem esnasında hastaların nasıl korunacağı, afet çantasının hazırlanması ve afet sonrası yaşanabileceklere ilişkin eğitim verildi.