Singapur mutfağında deneyebileceğiniz bazı yemekler: Bak Kut Teh: Domuz etiyle yapılan bir et haşlaması. Chili Crab: Acılı domates sosunda pişirilen yengeç. Laksa: Hindistan cevizi sütü ve baharatlarla yapılan bir çorba. Satay: Şişe dizilen domuz, sığır, koyun, tavuk etlerinin ateşte pişirilmesiyle hazırlanan bir yemek. Roti Prata: Dışı gevrek, içi yumuşak, ghee aromalı bir gözlemedir. Hainanese Chicken Rice: Haşlanmış tavuk ve tavuk suyuyla pişirilen pirinç. Nasi Lemak: Hindistan cevizi sütü, hamsi, fıstık, salatalık, biber ile pişirilmiş pilav, tavuk kanadı ve kızarmış balıktan oluşan bir Malay kahvaltı tabağı. Durian: "Meyvelerin Şahı" olarak adlandırılan bir meyve. Ice Kacang: Rendelenmiş buzun üzerine tatlı şuruplar, fasulye ve meyve eklenerek hazırlanan bir tatlı. Kaya Toast: Hindistan cevizi reçeli ve tereyağıyla yapılan bir tost.