• Buradasın

    Singapur mutfağında ne yenir?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Singapur mutfağında deneyebileceğiniz bazı yemekler:
    • Bak Kut Teh: Domuz etiyle yapılan bir et haşlaması 1.
    • Chili Crab: Acılı domates sosunda pişirilen yengeç 14.
    • Laksa: Hindistan cevizi sütü ve baharatlarla yapılan bir çorba 14.
    • Satay: Şişe dizilen domuz, sığır, koyun, tavuk etlerinin ateşte pişirilmesiyle hazırlanan bir yemek 14.
    • Roti Prata: Dışı gevrek, içi yumuşak, ghee aromalı bir gözlemedir 24.
    • Hainanese Chicken Rice: Haşlanmış tavuk ve tavuk suyuyla pişirilen pirinç 4.
    • Nasi Lemak: Hindistan cevizi sütü, hamsi, fıstık, salatalık, biber ile pişirilmiş pilav, tavuk kanadı ve kızarmış balıktan oluşan bir Malay kahvaltı tabağı 5.
    • Durian: "Meyvelerin Şahı" olarak adlandırılan bir meyve 1.
    • Ice Kacang: Rendelenmiş buzun üzerine tatlı şuruplar, fasulye ve meyve eklenerek hazırlanan bir tatlı 4.
    • Kaya Toast: Hindistan cevizi reçeli ve tereyağıyla yapılan bir tost 14.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:

    Konuyla ilgili materyaller

    A bustling Singaporean hawker center with steaming plates of Hainanese chicken rice, chili crab in a rich red sauce, aromatic laksa in coconut broth, sizzling satay skewers, and golden roti prata, surrounded by diverse groups of people eagerly enjoying the vibrant street food.

    Singapur neyi ile ünlü yemek?

    Singapur'un ünlü yemeklerinden bazıları şunlardır: Chili Crab (Acılı Yengeç). Hainanese Chicken Rice (Hainan Tavuklu Pilav). Laksa. Satay. Kaya Toast. Popiah. Roti Prata. Carrot Cake. Singapur'un kendine özgü bir yemek kültürü vardır ve bu kültür, ülkenin çok kültürlü yapısının bir yansımasıdır.

    Singapur'un en meşhur yemeği nedir?

    Singapur'un en meşhur yemeklerinden bazıları şunlardır: Hainanese Chicken Rice (Hainan Tavuklu Pilav). Chilli Crab (Acılı Yengeç). Laksa. Satay. Roti Prata.