Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Singapur mutfağında deneyebileceğiniz bazı yemekler:
- Bak Kut Teh: Domuz etiyle yapılan bir et haşlaması 1.
- Chili Crab: Acılı domates sosunda pişirilen yengeç 14.
- Laksa: Hindistan cevizi sütü ve baharatlarla yapılan bir çorba 14.
- Satay: Şişe dizilen domuz, sığır, koyun, tavuk etlerinin ateşte pişirilmesiyle hazırlanan bir yemek 14.
- Roti Prata: Dışı gevrek, içi yumuşak, ghee aromalı bir gözlemedir 24.
- Hainanese Chicken Rice: Haşlanmış tavuk ve tavuk suyuyla pişirilen pirinç 4.
- Nasi Lemak: Hindistan cevizi sütü, hamsi, fıstık, salatalık, biber ile pişirilmiş pilav, tavuk kanadı ve kızarmış balıktan oluşan bir Malay kahvaltı tabağı 5.
- Durian: "Meyvelerin Şahı" olarak adlandırılan bir meyve 1.
- Ice Kacang: Rendelenmiş buzun üzerine tatlı şuruplar, fasulye ve meyve eklenerek hazırlanan bir tatlı 4.
- Kaya Toast: Hindistan cevizi reçeli ve tereyağıyla yapılan bir tost 14.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: