Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Zennup 1844 restoranında çeşitli Anadolu mutfağına ait yemekler sunulmaktadır 23. Menüde öne çıkan bazı lezzetler şunlardır:
- Küşlemeli Ali Nazik: Özel marinasyonda bekleyen küşleme etleriyle yapılır ve tamamen dövülerek hazırlanan beğendinin üzerinde servis edilir 2.
- Halep Vişne Kebabı: Tarifi Ömür Akkor tarafından uyarlanmış, sıra dışı bir lezzet 2.
- Narlı Et: Tereyağı marinesinde bekleyen et, kısmen üzerine zeytinyağı dökülerek servis edilir 2.
- Lorlu Havuç Salatası: Havuç karamelize edilir ve üzerine özel lor peyniri ile özel bir sos eklenir 2.
- Mersin Patatesi: Mersin yöresine ait, sumak, sarımsak ve maydanozla servis edilen bir lezzet 23.
- Hitit Mutfağı'ndan Happena: Güveçte pişirilmiş ballı zeytinyağlı et 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: