Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Zennup 1844'te yenebilecek bazı yemekler:
- Ankara Tava 4. 12 saat taş fırında pişen incik eti, arpa şehriye pilavıyla beraber sunulur 4.
- Küşlemeli Ali Nazik 4. Özel marinasyonda bekleyen küşleme etleriyle yapılır ve tamamen dövülerek hazırlanan beğendinin üzerinde servis edilir 4.
- Halep Vişne Kebabı 4. Tarifi Ömür Şef tarafından uyarlanmış sıra dışı bir lezzettir 4.
- Narlı Et 4. Bonfileden yapılır, tereyağı marinesinde bekler ve kısmen üzerine zeytinyağı dökülerek servis edilir 4.
- Lorlu Havuç Salatası 4. Havuç karamelize edilir, üzerine özel lor peyniri ve özel bir sos eklenir 4.
- Mersin Patatesi 4. Mersin yöresine aittir, ince ince kesilip ön haşlama yapıldıktan sonra kızartılır, sumak, sarımsak ve maydanozla servis edilir 4.
- Rize Un Helvası 4. 200 yıllık bir anneanne tarifidir, yaklaşık üç saat kavrulan undan yapılır ve içinde şerbet yoktur, aromasını undan ve pudra şekerinden alır 4.
- Cennet Çamuru 45. Antepfıstığıyla yapılan, Ömür Akkor'un tarifi olan bir tatlıdır 45.
- Helva-i Hakani 14. Osmanlı Mutfağı'ndan özel bir lezzettir 4.
Zennup 1844'ün mönüsü sürekli değiştiği için, güncel yemekler hakkında en doğru bilgiyi almak için restoranın resmi web sitesi olan zennup.com.tr ziyaret edilebilir 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: