Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Yaprak kanat ile yapılabilecek bazı yemekler:
- Yaprak Kanat Izgara: Tavuk kanadı, kemiğe yakın etli bölgesi düzgünce açılarak elde edilen yaprak kanat, odun ateşinde pişirilebilir 13.
- Fırında Yaprak Kanat: Marine edilmiş yaprak kanat, fırında 230 derecede pişirilebilir 4.
- Soslu Yaprak Kanat: Yoğurt, süt, sarımsak, kırmızı toz biber, kekik ve tuz ile hazırlanan sosla marine edilip, fırında veya mangalda kızartılabilir 4.
- Sulu ve Soslu Yemekler: Yaprak kanat, sulu ve soslu tavuk yemekleri için de uygun bir et formudur 5.
Yaprak kanat, taze veya dondurulmuş olarak satışa sunulmaktadır 5.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: