Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Venedik'te Yenebilecek Bazı Lezzetler:
- Sarde in Saor: Soğan, çam fıstığı, kuru üzüm ve sirke ile marine edilmiş derin yağda kızartılmış sardalya filetosu 123.
- Baccala Mantecato: Kurutulmuş morina balığının zeytinyağı ile ezilmesiyle yapılan bir yemek 123.
- Tramezzino: Zeytinli, rendelenmiş radicchiodan, domatesli, salamlı, mozarellalı gibi birçok çeşidi olan bir sandviç 13.
- Bigoli in Salsa: Uzun, kalın, kepekli makarnanın ançüez veya sardalya sosuyla kaplanmasıyla yapılan bir yemek 25.
- Risotto al Nero di Seppia: Mürekkep balığı mürekkebi ile aşılanmış risotto 2.
- Fegato alla Veneziana: Karamelize soğanla hazırlanan Venedik usulü ciğer yemeği 23.
- Carpaccio: İnce dilimlenmiş et üzerine domates, mayonez ve krema sosu dökülerek hazırlanan bir yemek 15.
- Moleche: Yengeç kızartması 15.
Venedik'te İçilebilecek Bazı İçecekler:
- Bellini: Şeftali aromalı şampanya 4.
- Spritz: Şampanya, soda, portakal dilimleri ve aperol ile yapılan bir kokteyl 4.
- Grappa: Geleneksel bir İtalyan sert likörü 5.
Venedik'te restoran ve kafelerde %10 hizmet bedeli eklenebilir, bu nedenle araştırma yaparak hizmet bedeli uygulamayan yerleri bulmak faydalı olabilir 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: