UMAi Dry Bag kullanımı:
- Hazırlık:
- Yüzeyi yıkamadan veya kurutmadan, vakum ambalajındaki eti kullanın .
- Etin yüzeyinin nemli olması, UMAi Dry malzemesinin ete daha iyi bağlanmasını sağlar .
- Sızdırmazlık:
- UMAi Dry malzemesini etin üzerine dikkatlice yerleştirin ve tüm hava ceplerini ortadan kaldırarak vakumlayın .
- Malzeme, etin üzerindeki nemli proteinlerle bağ kurarak bir zar gibi işlev görür .
- Saklama:
- Etiği, hava dolaşımının iyi olduğu bir buzdolabında, tel bir rafta 28-32 gün boyunca 34-38°F sıcaklıkta ve %50-52 nem seviyesinde saklayın .
- Soğutucunun tabanına kağıt havlu serin ve her gün değiştirin .
Not: UMAi Dry bags, sadece UMAi Dry teknolojisi ile uyumludur; diğer marka torbalar bu işlemde kullanılamaz .