Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Ultrasonic fırınların pişirme süresi, pişirilecek yiyecek türüne ve fırının modeline göre değişiklik gösterebilir. Örneğin, airfryer kullanarak pişirme yapıldığında:
- Biftek: 200°C sıcaklıkta, istenilen pişirme derecesine göre yaklaşık 8-12 dakika 1.
- Kuzu pirzola: 180°C sıcaklıkta yaklaşık 15-20 dakika 1.
- Köfte: 180°C sıcaklıkta yaklaşık 12-15 dakika 1.
- Tavuk göğsü: 180°C sıcaklıkta 25-30 dakika 1.
- Tavuk kanat: 180°C sıcaklıkta 20-25 dakika 1.
Ultrasonik pasta kesme makineleri ise pastaları daha düzgün ve hızlı kesmek için yüksek frekanslı titreşimler kullanır ve bu süreçte sürtünmeyi azaltarak pastaların şeklini korur 2.
Daha spesifik bir pişirme süresi için fırının kullanım kılavuzuna başvurulması önerilir.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: