Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Tencere çeşitleri şu şekilde sıralanabilir:
- Çelik tencere 125. Paslanmaz yapısı ve kolay taşınabilir olmasıyla bilinir 5.
- Döküm tencere 125. Isıyı eşit şekilde dağıtarak lezzetli yemekler pişirmeye yardımcı olur 12.
- Granit tencere 125. Yanmaz ve yapışmaz tabanı sayesinde sık tercih edilir 12.
- Teflon tencere 145. Yiyeceklerin tencereye yapışmasını önler, ancak çizilmemesi gerekir 4.
- Düdüklü tencere 13. Yemek pişirme süresini kısaltır 1.
- Bakır tencere 24. Isıyı hızlı iletir, kalaylı olması gerekir 24.
- Toprak (güveç) tencere 24. Yemeklere özgün bir lezzet katar, sırlanması önemlidir 24.
- Cam tencere 34. Fırında ve ocakta kullanılabilir, düşük ısıda pişirilmesi önerilir 4.
- Emaye tencere 4. Kolay temizlenir ve hijyeniktir 4.
- Seramik tencere 4. Çatlak ve kırık olmamasına dikkat edilmelidir 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: