Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Taze kişniş günlük yemeklerde şu şekillerde kullanılabilir:
- Salatalar ve soslar: Taze kişniş yaprakları, salatalarda ve soslarda garnitür olarak kullanılır 13.
- Çorbalar: Asya ve Latin Amerika mutfaklarında taze kişniş yaprakları, çorbalarda yaygın olarak tercih edilir 35.
- Makarnalar ve yoğurtlu çorbalar: Taze kişniş, makarnalara ve yoğurtlu çorbalara eklenir 1.
- Tavuk ve sebze yemekleri: Körili soslar ve tavuk yemeklerinde taze kişniş kullanılabilir 12.
- Hamur işleri: Turşular ve hamur işlerinde taze kişniş tercih edilir 15.
- Balık yemekleri: Balıkların üzerine lezzet katmak amacıyla kişniş ve limon karıştırılarak eklenebilir 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: