Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Tavuk tender, tavuk bonfilelerinin uç kısımlarından elde edilir 3.
Orijinalinde, tender tavuk parçaları, bonfilelerin uç kısımlarından yapılır 3.
Tavuk tender yapmak için şu adımlar izlenebilir:
- Tavuk bonfileleri güzelce ayırın ve uç kısımlarını alın 3.
- Sırasıyla tavukları panelemek için kaselere pane harcını, nişastayı ve çırpılmış yumurtayı hazırlayın 3.
- Pane harcına tuz ve karabiber ekleyin, kurutulmuş maydanozu da koyun 3.
- Tavuklarınızı önce nişastaya, sonra yumurtaya ve sonrasında da pane harcına bulayın 3.
- Bütün tavuklarınızı bu işlemi tekrarlayarak paneleyin 3.
- Alçak bir tavada bir parmak sıvıyağda pane tendersları kızartın 3.
- Sıcak olarak garnitürlerle veya soslarla servis edin 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: