• Buradasın

    Tavuk tender hangi kısımdan yapılır?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Tavuk tender, tavuk bonfilelerinin uç kısımlarından elde edilir 3.
    Orijinalinde, tender tavuk parçaları, bonfilelerin uç kısımlarından yapılır 3.
    Tavuk tender yapmak için şu adımlar izlenebilir:
    1. Tavuk bonfileleri güzelce ayırın ve uç kısımlarını alın 3.
    2. Sırasıyla tavukları panelemek için kaselere pane harcını, nişastayı ve çırpılmış yumurtayı hazırlayın 3.
    3. Pane harcına tuz ve karabiber ekleyin, kurutulmuş maydanozu da koyun 3.
    4. Tavuklarınızı önce nişastaya, sonra yumurtaya ve sonrasında da pane harcına bulayın 3.
    5. Bütün tavuklarınızı bu işlemi tekrarlayarak paneleyin 3.
    6. Alçak bir tavada bir parmak sıvıyağda pane tendersları kızartın 3.
    7. Sıcak olarak garnitürlerle veya soslarla servis edin 3.