Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Talaş eti pişirmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
- Etin Hazırlanması: Bir tencerede tereyağı ve sıvı yağı ısıtın, doğranmış soğanları ekleyip pembeleşene kadar kavurun 1. Ardından kuşbaşı etleri ekleyerek etler suyunu salıp çekene kadar pişirin 1.
- Sebzelerin Eklenmesi: Unu ekleyip birkaç dakika kavurun, ardından domates salçasını ekleyip karıştırın 1. Küp doğranmış havuç, bezelye, tuz ve baharatları ekleyin 1.
- Pişirme: Sıcak suyu ekleyip etler iyice yumuşayana kadar kısık ateşte pişirin 1. İç harcı soğumaya bırakın 1.
- Milföy Hamuruna Doldurma: Milföy hamurlarını açıp ortasına etli harçtan koyarak bohça şeklinde kapatın 1.
- Pişirme: Üzerine yumurta sarısı sürüp önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında altın rengini alana kadar (yaklaşık 20-25 dakika) pişirin 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: