Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Starbucks Guatemala Antigua kahvesini demlemek için aşağıdaki yöntemler önerilir:
- Filtre Kahve: Orta ila ince öğütülmüş 20 gr kahve çekirdeğini, her 300 ml su için kullanın 1. Suyun sıcaklığı 90-96 derece arasında olmalıdır 1. Su ve kahve teması 2-4 dakika sürdürülerek demleme yapılır 1.
- French Press: Her 200 ml su için yaklaşık 12-15 gr kahve kullanın 2. Kahvenin sıcak suyla 4 dakika boyunca demlenmesini bekleyin 12.
- Türk Kahvesi: Kahveyi çok ince öğütün ve her fincan için 2 çay kaşığı kahve kullanın 1. Kahveyi su ve şekerle birlikte cezvede karıştırıp, köpük köpük olana kadar kısık ateşte pişirin 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: