• Buradasın

    Soyacak çeşitleri nelerdir?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Soyacak çeşitleri şu şekilde sıralanabilir:
    • Standart soyacaklar 1. Uzun, ince ve sivri bir uca sahip olup, meyve veya sebzelerin kabuklarını soymak için kullanılır 1.
    • Çok amaçlı soyacaklar 13. Bir tarafta standart soyacak ucu, diğer tarafta ise genellikle küçük bir rende veya dilimleyici bulunur 1.
    • Yan soyacaklar 13. Geniş ve düz bir bıçağa sahiptir, büyük ve kalın kabuklu meyveler için idealdir 1.
    • Paslanmaz çelik soyacaklar 3. Dayanıklı, uzun ömürlü ve kolay temizlenebilir 3.
    • Metal soyacaklar 1. Paslanmaz çelik veya alüminyum gibi metallerden üretilir, keskin bir bıçak sağlar 1.
    • Seramik soyacaklar 1. Keskin ve sağlam yapısıyla dikkat çeker, paslanma sorunu olmadığı için hijyeniktir 1.
    • Hazneli soyacaklar 12. Soyma işleminden çıkan atıkları biriktirir, tezgahın temiz kalmasını sağlar 2.
    • Şekilli soyacaklar 13. Plastik veya metal malzemeden üretilir, çeşitli desenlerde kesme bıçaklarına sahiptir 1.
    • Elektrikli soyacaklar 3. Büyük miktarda sebze ve meyve soyma işlemleri için idealdir 3.
    Ayrıca, domates soyacağı, patates soyacağı, bamya soyacağı, ananas soyacağı, limon kabuğu soyacağı, mandalina soyacağı, soğan soyacağı, kestane soyacağı, spagetti soyacağı, zencefil soyacağı, şeftali ve nektarin soyacağı gibi özel tasarımlı soyacaklar da bulunmaktadır 3.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: