Buradasın
Sotwe keme nasıl pişirilir?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Keme sote pişirmek için gerekli malzemeler:
- 300 gr keme mantarı 14;
- 1 yemek kaşığı tereyağı 14;
- 250 gr parça kuzu eti 14;
- 10-15 arpacık soğan 14;
- 1 sivri biber 14;
- 1 salçalık kırmızıbiber 14;
- 1 domates 14;
- Tuz ve karabiber 14.
Hazırlanışı:
- Keme mantarlarının kabuğunu soyun ve limonlu suya ekleyip kullanana kadar bekletin 14.
- Tereyağını tencereye alıp eritin 14.
- Eti ekleyip bıraktığı suyu çekene kadar kavurun 14.
- Kıyılmış soğan, ince doğranmış biberler, domates ve mantarları ekleyin 14.
- Tuz ve karabiberle tatlandırıp 5 dakika pişirin 14.
- Sıcak servis yapın 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: