• Buradasın

    Sodexho nedir ne işe yarar?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    A bustling corporate cafeteria in Turkey with chefs in white hats serving diverse international dishes to well-dressed employees holding Sodexo cards, while a modern office building gleams in the background.
    Sodexho, Sodexo olarak bilinen, Fransa merkezli bir gıda hizmetleri ve tesis yönetim şirketidir 3.
    Sodexo'nun işlevleri:
    • Yemek Hizmetleri: Restoranlarda öğle yemekleri ve dünya mutfaklarına özgü yemekler sunar 1.
    • Tesis Yönetim Hizmetleri: Tek noktadan tüm tesis çözümlerini sağlar 1.
    • Teknik Hizmetler: İşletmelerin verimliliğini artıracak teknoloji tabanlı çözümler sunar 1.
    Ayrıca, Sodexo Kart adı verilen bir ödeme aracı da sunar 24. Bu kart, çalışanların yemek, gıda ve çeşitli kültürel etkinlikler gibi harcamalar için kullanılır ve birçok market, restoran ve online platformda geçerlidir 4.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:

    Konuyla ilgili materyaller

    Sodexonun online uygulaması var mı?

    Evet, Sodexo'nun online uygulamaları bulunmaktadır. Sodexo Plus: Yemek kartı kullanıcıları, paket servis hizmeti sunan anlaşmalı üye restoranlardan online sipariş verebilir. QoL Hub: Bu uygulama ile cep telefonu veya masaüstü üzerinden ihtiyaç desteği alınabilir, şirket menüsü ve beslenme bilgileri görüntülenebilir. Ayrıca, Sodexo'nun online sözleşme platformu da bulunmaktadır.

    Sodexo'nun avantajları nelerdir?

    Sodexo'nun bazı avantajları: Vergi avantajı: Yemek kartı kullanımının en büyük avantajı, %100 vergi muafiyeti sağlamasıdır. Çalışan memnuniyeti: Yemek seçme özgürlüğü sunarak çalışanların motivasyonunu artırır ve iş yerindeki atmosferi olumlu hale getirir. Kolaylık: Çalışanlar, mobil uygulama üzerinden bakiyelerini sorgulayabilir, ödeme yapabilir ve en yakın üye iş yerlerini bulabilirler. İndirim ve ayrıcalıklar: Sağlık, alışveriş ve gıda gibi alanlarda indirim ve ayrıcalıklar sunar. Enerji yönetimi: Enerji tüketimini optimize ederek maliyetleri düşürür ve çevresel sürdürülebilirliğe katkı sağlar. Maliyet optimizasyonu: İşletmelere, çalışanlarına yemek sunmanın ekstra zorluk ve maliyetlerini ortadan kaldırır.