Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Singapur'un ünlü yemeklerinden bazıları şunlardır:
- Chili Crab (Acılı Yengeç) 135. Tavada kızartılmış yengeç, taze domates ve biber sosuyla servis edilir 35.
- Hainanese Chicken Rice (Hainan Tavuklu Pilav) 135. Hafifçe haşlanmış tavuk ve bu tavuğun haşlama suyuyla pişirilmiş pilavdan oluşur 5.
- Laksa 135. Baharatlı hindistancevizi çorbası içinde servis edilen noodle yemeğidir 5.
- Satay 235. Etin (genellikle tavuk, dana eti veya kuzu) şişe geçirilip mangalda pişirilmesiyle yapılır 5.
- Kaya Toast 25. İnce dilimlenmiş kızarmış ekmeklerin arasına tatlı kaya reçeli sürülmesiyle hazırlanır 5.
- Popiah 5. İnce bir pirinç hamuru içinde, taze sebzeler, karides, et, yumurta ve çeşitli soslarla hazırlanan bir tür rulo şeklinde servis edilir 5.
- Roti Prata 5. Hint mutfağından Singapur’a gelmiş bir sokak lezzetidir 5.
- Carrot Cake 5. Tuzlu ve tatlı bir karışımdan oluşur 5.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: