Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Simav fasulyesi pişirmek için aşağıdaki tarifi kullanabilirsiniz:
Malzemeler:
- 2,5 su bardağı Simav fasulyesi 1
- 4 yemek kaşığı zeytinyağı 1
- 2 adet soğan 2
- 1 tatlı kaşığı biber salçası 1
- 1 tatlı kaşığı çemen 1
- 1 çay kaşığı su 1
- 1 litre 1
Hazırlanışı:
- Fasulyeleri bir miktar suyun içinde gazından arındırmak için kaynattıktan sonra suyunu süzün 1.
- Soğanları yemeklik şekilde doğrayıp düdüklü tencerenin içine yağı ekleyin ve soğanları kavurun 1.
- Kavurduğunuz soğanların üzerine domates salçası, biber salçası ve çemeni ekleyerek biraz daha kavurun 1.
- Fasulyeyi ve suyu ekledikten sonra düdüklü tencerenin ağzını kapatarak 1 saat pişirin 1.
- 1 saat sonunda fasulyeleriniz hazırdır 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: