Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Servis tabaklarını dizmek için aşağıdaki adımları izlemek gerekir:
- Temizlik ve hazırlık: Kullanılacak tabak ve yemek aletlerinin temiz olduğundan emin olun 1.
- Yer seçimi: Masanın üst yüzeyinin temiz ve düzenli olmasına dikkat edin, gerekirse örtü kullanın 1.
- Ana tabak: En büyük tabak olan ana tabağı masanın ortasına yerleştirin 13.
- Üst tabaklar: Ana tabağın üzerine sırasıyla çorba tabağını ve salata tabağını yerleştirin 13.
- Çatal, bıçak, kaşık: Tabakların yanına, soldan sağa doğru çatal, bıçak ve kaşık yerleştirin 14. Bıçağın keskin tarafı tabak yönüne bakmalıdır 1.
- Ek servisler: Eğer varsa, servis kaşıklarını ve çatalları ana tabakların yanına veya üstüne yerleştirin 1.
- Peçeteler: Peçeteleri, tabakların sol tarafına veya üstüne, katlanmış ya da halkada olacak şekilde yerleştirin 1.
- Son kontrol: Masanın her tarafının dengeli ve simetrik görünmesine dikkat edin 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: