Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Şamdan fırın kullanımı için aşağıdaki adımlar takip edilmelidir:
- Fırını düz ve sağlam bir zemine yerleştirin 1.
- Temiz olan fırının içine pişirmeyi istediğiniz yiyecekleri yerleştirin 1.
- Odunla ve kömürle çalışan modellerde, fırın ısındıktan sonra yiyeceklerinizi koyabilirsiniz 1.
- Elektrikli modellerde, termostat derecesini istediğiniz sıcaklığa getirin 1.
- Fırının sıcaklık derecesini ve pişirme süresini ayarlayın 2.
- Birçok fırında, pişirme süresini ayarlamak için bir zamanlayıcı bulunur 2. Bu, yemeğin belirtilen süre boyunca pişmesini ve ardından fırının kapanmasını sağlar 2.
- Yemeği fırında doğru raf seviyesine yerleştirin 23. Bu, yiyeceğin eşit pişmesini sağlar 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: