Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Rummo marka makarna, genel olarak iyi olarak değerlendirilmektedir.
Rummo, 1846 yılından beri İtalya'nın seçkin makarna markalarından biri olarak kalitesini kanıtlamış bir markadır 2.
Öne çıkan özellikleri:
- Yüksek protein oranı: %14,5 protein içeriği ile en yüksek protein oranına sahip makarnalardan biridir 1.
- Doğal içerik: Yapay katkı maddesi içermez, sadece doğal malzemeler kullanılarak üretilir 2.
- Üretim yöntemi: Sert buğday irmiği ve geleneksel bronz kalıplarla hazırlanır, bu da makarnanın sosları mükemmel şekilde tutmasını sağlar 23.
- Kalite sertifikaları: Çeşitli ödüller ve sertifikalarla kalitesi tescillenmiştir 2.
Ayrıca, Rummo'nun "Metodo Lenta Lavorazione" adı verilen yavaş üretim tekniği, makarnanın lezzetini ve dokusunu artırmaktadır 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: