Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Restoranlarda kullanılan ocak tipleri şunlardır:
- Set Üstü Ocaklar: Tezgaha yerleştirilerek kullanılan, kompakt ve taşınabilir ocak modelleridir 2.
- Dolaplı Ocaklar: Fırın ve dolap gibi ek özelliklere sahip, daha büyük ve çok fonksiyonlu ocak modelleridir 23.
- Kuzineli Ocaklar: Ocak ve fırının bir arada olduğu, geniş pişirme alanı sunan ocak modelleridir 23.
- Tabanlı Ocaklar: Ayaklı ve sağlam yapısı sayesinde daha büyük tencere ve kazanların kullanılmasına olanak tanır 2.
- Wok Ocaklar: Asya mutfağında sıkça kullanılan wok tavalar için özel olarak tasarlanmış ocak modelleridir 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: