Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Reşo, yiyeceklerin sıcak kalmasını sağlayan, paslanmazdan imal edilen, kendinden ısıtmalı servis ve yemek kabına denir 1.
Reşonun kullanım alanlarından bazıları şunlardır:
- Açık büfe sunumları 1. Reşolar en fazla açık büfe sunumlarda tercih edilmektedir 1.
- Pide servisi 1. Pide gibi servis sırasında sıcak olması istenen ancak müşteri alanında bulundurulmayan ürünler için de kullanılmaktadır 1.
Reşo yakıtı ise, ismini mutfakta kullanılan reşo adlı ekipmandan almıştır 2. Osmanlı ocağında da kullanıldığı için osmanlı ocağı yakıtı olarak da anılır 2.
Reşo yakıtı, pratik ve ekonomik bir ısıtma çözümü olarak kullanılan bir tür jel yakıttır 4.
Reşo yakıtı, çok çeşitli alanlarda kullanılmaktadır 4:
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: