Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Pişmiş lahana buzdolabında 3-4 gün dayanır 1.
Saklama süresini uzatmak için:
- Hava geçirmez kaplar kullanın 34. Plastik saklama kapları veya cam kavanozlar, yiyeceklerin hava ile temasını azaltarak bozulmayı geciktirir 3.
- Doğru sıcaklık ayarını sağlayın 34. Buzdolabının sıcaklığı 4°C veya altında olmalıdır 3.
- Yemeği doğru şekilde paketleyin 3. Çok büyük kaplar yerine, yemeğin miktarına uygun saklama kapları seçmek ve yemekleri üst üste değil, belirli bir mesafe ile saklamak önemlidir 34.
3-4 gün sonra bakterilerin oluşma riski artar, bu nedenle kalan yemekler çöpe atılmalıdır 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: