Buradasın
Philips airfryer balık buğulama nasıl yapılır?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Philips Airfryer'da balık buğulama yapmak için aşağıdaki adımlar izlenebilir:
- Hamsileri hazırlamak: Temizlenen hamsilerin üzerine zeytinyağı, limon suyu, karabiber, pul biber ve tuz eklenerek karıştırılır 2.
- Airfryer'ı ayarlamak: Ana hazneye soğan dilimleri yerleştirilir, üzerine soslanan hamsiler dizilir ve ikiye kesilmiş çeri domatesler eklenir 2.
- Pişirme: Mısır ekmeği için hazırlanan hamur, airfryer'ın pişirme kağıdı serili yan haznesine aktarılır ve hazneler airfryer'a yerleştirilir 2.
- Pişirme süreleri: Ekmek 160 °C'de 30 dakika, hamsi ise 170 °C'de 20 dakika pişirilir 25.
Philips Airfryer'ın kullanım kılavuzunda da balık buğulama ile ilgili bilgiler bulunabilir.
Airfryer'da balık buğulama yaparken cihazın güvenlik talimatlarına dikkat edilmelidir.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: