Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Patates mücverinin dağılmasının birkaç nedeni olabilir:
- Fazla su: Rendelenmiş patateslerin suyu iyi sıkılmamışsa, mücver harcı sulu olur ve kızartırken dağılabilir 15.
- Yetersiz un: Harcın kıvamını ayarlamak için yeterli un eklenmemiş olabilir 15.
- Yüksek ısı: Kızartma işlemi çok yüksek ısıda yapılıyorsa, mücverin dışı yanabilir, içi ise çiğ kalabilir 14.
- Karışımın kıvamı: Harcın kıvamı çok sıvı olabilir 1.
- Yanlış karıştırma: Mücver harcı hazırlanırken çok fazla karıştırılmış olabilir 5.
Bu faktörleri göz önünde bulundurarak, mücver harcını daha iyi bir kıvama getirebilirsiniz.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: