Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Palegg restoranının menüsünde şu yemekler bulunmaktadır:
- Stavanger: Yavaş pişirilmiş kontranuar, fırın soğan, konfi sarımsak, yanmış patlıcan kreması, bernez sos, kültür mantarı ve taze ot karışımı ile balkabağı 1.
- Tavuk Falan: Humus, coleslaw, pancar ve taze otlar ile kızarmış tavuk 4.
- Kjott: Dana kuşbaşı, patates püresi, mantar, fırınlanmış soğan, trüf mayonez, yer fıstığı, turp ve karamelize havuç 4.
- Lofoten: Mezgit, konfi sarımsak, karamelize soğan ve dereotu 4.
- Den Pasta: Deniz mahsülleri, sebzeler ve soya sosu 4.
- Beignet: Viskili hamur topları, bourbon sütlü buz ile servis edilir 4.
Ayrıca, menüde kekikli ve adaçayılı limonata gibi içecekler de mevcuttur 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: