Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Otomatik fırın, çeşitli işlevler ve özellikler sayesinde yemek pişirme sürecini kolaylaştırır ve daha verimli hale getirir. İşte bazı otomatik fırın özellikleri ve işlevleri:
- 6.His Yağsız Kızartma: Katı veya sıvı yağ kullanmadan yiyecekleri kızartır 1.
- Et Sondası (Yemek Ölçer): Yiyeceğin merkezine yerleştirilen bir sensörle, yiyeceklerin istenilen ısı seviyesinde pişmesini sağlar 1.
- Sıcak Tutma Programı: Yemekleri ve eşyaları sıcak tutmak için düşük sıcaklıkta pişirme yapar 14.
- Çocuk Emniyet Tuşu: Fırının ve ocağın tüm fonksiyonlarını kilitleyerek çocukların zarar görmesini önler 1.
- Katalitik Temizleme: Fırın duvarları yağ ve kir taneciklerini emerek kendi kendini temizler 14.
- Pirolitik Temizleme: Fırının içi yüksek sıcaklığa ısıtılarak kir ve yağların küle dönüşmesini sağlar 1.
- 3D Sıcak Hava Pişirme: Sıcak havayı fırının her yerine eşit dağıtarak büyük et parçalarını çıtır çıtır kızartır 12.
- Yana Doğru Açılabilen Fırın Kapakları: Fırına kapak veya tepsiler tarafından engellenmeden erişim sağlar 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: