Buradasın
Osso Buco yumuşak olması için ne yapmalı?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Osso Buco'nun yumuşak olması için aşağıdaki adımlar izlenmelidir:
- Marinasyon: Etleri pişirmeden önce birkaç saat veya bir gece önceden şarap, zeytinyağı, sarımsak ve baharatlarla marine etmek, daha yoğun bir tat ve yumuşaklık sağlar 2.
- Düşük ateşte pişirme: Etin yüksek ısıda kurumasını önlemek için, Osso Buco düşük ve yavaş ateşte uzun süre pişirilmelidir 23.
- Et seçimi: Kaliteli ve taze osso buco parçaları kullanmak, yemeğin lezzetini ve yumuşaklığını artırır 2.
- Sos kullanımı: Pişirme sırasında kullanılan sebze ve baharatlarla zenginleştirilmiş bir sos oluşturmak, etin sosla bütünleşerek daha yumuşak olmasını sağlar 23.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: