Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Mutfakta çeşitli termometreler kullanılabilir:
- Et termometresi 23. Etin içine yerleştirilerek, az, orta veya çok pişmiş yemekler hazırlamak için kullanılır 2.
- Fırın termometresi 2. Fırının gerçek sıcaklığını ölçmek için kullanılır 2.
- Buzdolabı ve dondurucu termometresi 2. Buzdolabının içindeki sıcaklığın 33-40 F, dondurucu bölümünün iç sıcaklığının ise 0 F olduğundan emin olmak için kullanılır 2.
- Anında okunan termometre 2. Hem analog hem de dijital stilleri bulunur 2. Yiyeceğe batırılır, ölçüm yapılır ve çıkartılır 2.
- Kızartma termometresi 2. Şekerleme ve kızartma işlemlerinde, çok yüksek sıcaklıkları ölçmek için kullanılır 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: