Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Mutfakta çeşitli dezenfektanlar kullanılabilir:
- Çok Amaçlı Yüzey Dezenfektanları: Yağlı kirleri, ağır yemek atıklarını ve küf izlerini temizlemek için uygundur 1.
- Alkol Bazlı Dezenfektanlar: Bakteri ve virüsleri yok etme imkanı sunar, anti bakteriyel yüzey temizliği için idealdir 12.
- Hidrojen Peroksit ve Beyaz Sirke: Geniş spektrumlu antimikrobiyal aktiviteye sahiptir, bakteriler, virüsler ve mantarlar üzerinde etkilidir 4.
- Çamaşır Suyu: Norovirüs, Rotavirüs ve E. coli gibi patojenleri yok edebilir 4.
Dezenfektan kullanmadan önce ürünün etiketini dikkatlice okumak ve güvenlik önlemlerine uymak önemlidir.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: