Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Mutfak şeflerinde genellikle bulunan temel aparatlar:
- Hamur yoğurma başlığı 45. Ekmek, poğaça, pizza gibi yoğrulmaya ihtiyaç duyan hamurlar hazırlamak için kullanılır 45.
- Karıştırıcı 45. Püre, dondurma, kek, kurabiye gibi yemekler yaparken kullanılır 45.
Bazı ek aparatlar:
- Kıyma, sucuk yapma aksesuarı 45. Evde sucuk, sosis veya kıyma hazırlamak için kullanılır 45.
- Hamur açma ve kesme aparatı 45. Makarna hamurunu hazırlayıp, hamuru istenilen inceliğe getirip kesme işlemi için kullanılır 45.
- Salça ve püre hazırlama aparatı 45. Evde salça ve marmelat yapmak için kullanılır 45.
Aparat kullanımı:
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: