Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Master Potato tuz ve sirke tarifi için gerekli malzemeler ve yapım aşamaları şunlardır:
Malzemeler:
- 2 pound Russet patates, temizlenmiş ve 1" küp halinde kesilmiş 2
- 1 yemek kaşığı koşer tuzu 2
- 1 bardak beyaz sirke 2
- 5 bardak su 2
- 2 yemek kaşığı bitkisel yağ 2
- Bitirmek için koşer tuzu (isteğe bağlı, ½ çay kaşığı) 2
Yapılış Aşamaları:
- Hollandalı bir tencereye patates, tuz, sirke ve suyu ekleyin ve kaynatın 2.
- Orta ateşe indirin ve 25-30 dakika pişirin 2.
- Patatesleriniz pişerken fırını 425 dereceye ısıtın 2.
- Hollandalı fırından çıkarın, bir fırın tepsisine yerleştirin ve havanın kurumasını bekleyin 2 dakika 2.
- Bitkisel yağ ile atın 2.
- Kızarana ve çıtır olana kadar 25 dakika fırında pişirin 2.
- Bitirmek için koşer tuzu ekleyin 2.
Bu tarif, patateslerin yumuşak bir iç ve çıtır bir dış yüzeye sahip olmasını sağlar 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: