Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kore mutfağında menüde genellikle aşağıdaki yemekler bulunur:
- Kimchi: Fermente lahana ve biberle yapılan, her yemeğin yanında servis edilen bir turşu 12.
- Bibimbap: Yumurta, et, pilav ve sebzelerle yapılan, sıcak kaselerde sunulan bir yemek 13.
- Tteokbokki: Acılı sosla pişirilen pirinç keki 13.
- Mandu: Mantıya benzeyen, kıyma ve zencefille doldurulmuş buharda pişirilen hamur işi 13.
- Bulgogi: Soya sosunda marine edilmiş dana etinden yapılan bir yemek 12.
- Gimbap: Deniz yosunu yapraklarına sarılmış pirinç, sebze, balık veya etle hazırlanan bir suşi çeşidi 13.
- Jajangmyeon: Çin mutfağındaki Jajangmian'dan uyarlanmış, siyah fasulye aromalı, et ve noodle ile yapılan bir yemek 12.
- Japchae: Şeffaf renkli erişte ve sebzelerle hazırlanan, tatlı ve tuzlu bir yemek 1.
- Kore Barbeküsü: Masada ızgara yapılan sığır eti, domuz eti veya tavuk yemekleri 23.
- Samgyetang: Ginseng, sarımsak ve yapışkan pirinçle harmanlanmış tavuk çorbası 23.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: