Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Tavada kontrfile pişirmek için şu adımlar izlenebilir:
- Döküm veya kalın tabanlı çelik bir tavayı yüksek ateşte, dumanı hafifçe tütmeye başlayana kadar ısıtın 2.
- Marine sosundan arındırıp kuruladığınız kontrfileyi kızgın tavaya dikkatlice yerleştirin 2.
- Her iki yüzünü de 1-2 dakika boyunca, güzel bir kahverengi kabuk oluşana dek mühürleyin 2.
- Ocağın ısısını orta dereceye düşürün 2.
- Etin kalınlığına ve arzu ettiğiniz pişme derecesine göre her bir yüzünü 3-5 dakika daha pişirin 2.
- Pişirmenin son dakikasında tavaya tereyağını ve biberiye dallarını ekleyin 2.
- Tavadan alıp servis etmeden önce dinlendirme kuralını uygulayın 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: