Buradasın
Kitchenaid stand mikser hangi hızda kullanılmalı?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
KitchenAid stand mikserinin hangi hızda kullanılması gerektiği, yapılacak işleme bağlı olarak değişir:
- Hız 1: Yavaş karıştırma, birleştirme ve kuru malzemeleri sıvıya ekleme için uygundur 23.
- Hız 2: Maya hamurlarını, ağır hamurları ve şekerlemeleri karıştırmak ve yoğurmak için kullanılır 24.
- Hız 4: Kurabiye gibi yarı ağır hamurları karıştırmak veya şeker ve kısaltmayı birleştirmek için idealdir 23.
- Hız 6: Kek, donut ve diğer hamurların son aşamalarını karıştırmak için orta-yüksek hızdır 23.
- Hız 8 ve 10: Kremayı, yumurta aklarını ve kaynamış kremayı çırpmak için yüksek hızlardır 23.
Mikserin hız kontrol kolu, gerektiğinde daha hassas ayar için 1, 3, 5, 7 ve 9 hızlarını da sunar 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: