• Buradasın

    Kaygana hamuruna süt konur mu?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Evet, kaygana hamuruna süt konur 125.
    Kaygana yapımında kullanılan malzemeler genellikle şu şekildedir:
    • 4 yumurta 1;
    • 1 su bardağı un 1;
    • 1 su bardağı süt 1;
    • Maydanoz, dereotu, yeşil soğan gibi yeşillikler 125;
    • Tuz 1.
    Sütün yanı sıra, süt yerine su, ayran veya yoğurt da kullanılabilir 1.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:

    Konuyla ilgili materyaller

    Kaygana içine ne konur?

    Kaygananın içine konulabilecek bazı malzemeler: Yeşillikler: Maydanoz, dereotu, taze soğan. Sebzeler: Ispanak, pazı, kabak çiçeği, marul. Peynir: Mozzarella peyniri gibi çeşitli peynirler eklenebilir. Balık: Tuzlu balık da kaygana içine dahil edilebilir. Kaygana, özellikle Karadeniz Bölgesi ve Erzurum mutfağında yaygın olan, bol yumurtalı ve krebe benzeyen bir lezzettir.