Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kullanım amacına göre kase çeşitleri:
- Tatlı kaseleri 2. Dondurma, sütlaç ve profiterol gibi tatlılar için özel olarak tasarlanır 2.
- Dekoratif kaseler 23. Mum, doğal taş, kuru çiçek gibi dekoratif objelerle birlikte kullanılır 2.
- Çerezlik kaseler 2. Çerez porsiyonlarını tam olarak ayarlayabileceğiniz ebatlarda tasarlanır 2.
- Kahvaltılık kaseler 2. Zeytin, reçel ve sosları tek kişilik porsiyonlar şeklinde servis etmek için kullanılır 2.
- Sunum kaseleri 2. Modern tasarımlarıyla ikram sofralarını veya kahve yanı atıştırmalıklarını görsel şölene dönüştürür 2.
- Salata kaseleri 24. Yeşilliklerin tazeliğini ve lezzetini ön plana çıkarmak üzere geniş tabanlı olarak üretilir 4.
- Servis kaseleri 4. Yemek masalarında veya büfelerde yiyecekleri sunmak veya servis etmek için kullanılır 4.
Malzemesine göre kase çeşitleri:
- Cam kaseler 23. Kolay temizlenebilen ve sağlık açısından avantajlı olan cam kaseler, soğuk veya oda sıcaklığında yenen yiyecekler için tercih edilir 2.
- Ahşap kaseler 23. Kırılmayan ahşap malzemeden hazırlanan kaseler uzun kullanım ömrü sunar 2.
- Bambu kaseler 23. Esnek ve neme dayanıklı bambu kaseler, hafif oldukları için her yere kolayca taşınabilir 2.
- Plastik kaseler 123. Renk, desen ve şekil çeşitliliği en çok olan kase modelleridir 2.
- Seramik ve porselen kaseler 235. Isıyı içinde hapseden seramik malzeme, sıcak yiyecekler ve güveçler için ideal ortamın oluşmasını sağlar 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: