Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Japon armudunun bazı farkları:
- Yüksek su içeriği 4. Japon armudu, %80'den fazla su içerir, bu da onu serinletici bir atıştırmalık haline getirir 4.
- Besin değeri 4. C vitamini, lif ve antioksidanlar açısından zengindir 4.
- Düşük kalori 4. Diyet yapanlar için uygun bir meyvedir 4.
- Çeşitlilik 4. Farklı tat ve dokulara sahip çeşitli Japon armudu türleri, farklı tüketim şekilleri sunar 4.
- Uzun raf ömrü 4. İyi depolama koşullarında bazı türler uzun süre taze kalabilir 4.
- Tatlı ve sulu yapı 5. Açık kahverengi bir rengi olan, üzerinde hafif sarı benekleri bulunan Japon armudu, elmayı andıran bir görünüme sahiptir 5.
Japon armudu, Asya kökenli olup özellikle Japonya, Çin ve Kore'de yaygın olarak yetiştirilmektedir 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: