Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Elle tutulan bazı yemekler şunlardır:
- Kuşkonmaz: Sade haşlanmışsa elle yenebilir 1.
- Avda vurulmuş küçük kuşlar: Elle yenmesi gelenekseldir 1.
- Piliç kızartması: Yalnız kırda elle yenir 1.
- Cips şeklinde kızarmış patates: Elle tutulabilir 1.
- Marul: Yaprak şeklinde sofraya gelmişse, elle yenebilir 1.
- Karides ve pavurya: Kabuklu kısımları elle tutulur, çatal kullanılmaz 1.
- Etiyopya mutfağında yemekler: "Injera" adı verilen ekmekle elle yenir 24.
- Sushi, Çin mantısı, falafel ve kebap: Çatal bıçak yerine elle yenebilen yiyecekler arasındadır 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: