Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Bazı iş imkanları:
- Mutfak şefi, sous chef, pastry chef olarak restoran, otel veya catering hizmetlerinde çalışmak 15.
- Restoran müdürü, yiyecek-içecek müdürü, mutfak müdürü olarak yönetim rollerinde görev almak 15.
- Gıda araştırmacısı, menü geliştirici olarak araştırma ve geliştirme alanında çalışmak 15.
- Gastronomi danışmanı, yemek yazarı, yemek stilisti olarak danışmanlık ve yazarlık yapmak 15.
- Gıda güvenliği uzmanı, gıda teknolojisi uzmanı olarak gıda sektöründe teknik roller üstlenmek 5.
Mezunların çalışma alanları, bireysel ilgi alanları ve kendini geliştirme şekline göre değişiklik gösterebilir 5.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: