Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Genellogic ocakçı ifadesi, belgelerde yer almayan bir terimdir. Ancak, ocakçı genel olarak restoran, kafe veya yemekhanelerde çalışan ve aşağıdaki görevleri yerine getiren bir kişiyi ifade eder:
- Yemek pişirme: Menüde yer alan yemekleri hazırlamak, malzemeleri doğramak, pişirmek ve sunuma hazır hale getirmek 5.
- Ocak ve mutfak temizliği: Hijyen kurallarına uyarak ocağın ve mutfağın temizliğini sağlamak 15.
- Ekip yönetimi: Büyük mutfaklarda diğer aşçılar ve servis personeli ile işbirliği yapmak 5.
- Müşteri hizmetleri: Müşteri taleplerini karşılamak, özel istekleri anlamak ve memnuniyeti sağlamak 5.
- Ekipman kontrolü: Mutfak ekipmanlarını düzenli olarak kontrol etmek ve bakımını yapmak 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: