Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Foxy Nişantaşı restoranının menüsünde mevsimine göre değişen taze malzemelerle hazırlanmış lezzetli yemekler bulunmaktadır 1.
Menüde öne çıkan bazı yemekler:
- Yeşil elmalı endivyen salatası: Hafif ekşili sos ve elma ile lezzetli bir birleşim 1.
- Bottarga makarna: Yoğun balık kokulu, deniz ürünleri sevenler için uygun 1.
- Ağır ateşte pişmiş kuzu kol: Pırasalı keşkek ile sunulan, lezzetli bir tabak 1.
- Pekmezli ciğer: Amanda Bravo'nun sahibi şef İnanç Çelengil'in tarifi 2.
- Ekşili dil: Şemsa Denizsel'in tarifi 2.
- Tembel meze: Apartıman'dan (Burçak Kazdal) 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: