• Buradasın

    Ebru Erkenin Türk mutfağına katkıları nelerdir?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Ebru Erke, Türk mutfağına çeşitli katkılarda bulunmuştur:
    1. "TÜRK MUTFAĞI" KİTABI: Erke, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayesinde Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yayınlanan "Türk Mutfağı" kitabının proje koordinatörlüğünü yapmıştır 12.
    2. BELGESELLER: BEIN Media için sekiz yıldır dünyanın farklı yerlerinde belgeseller hazırlayıp sunmaktadır 1. Bu belgeseller, Türk mutfağının tanıtımına katkıda bulunmaktadır 2.
    3. YAZI VE KİTAPLAR: Erke, "Kahvaltı" ve "Çay" adlı kitapların yazarıdır 14. Ayrıca, Food and Travel dergisinde genel yayın yönetmenliği ve Hürriyet gazetesinde köşe yazarlığı yapmaktadır 1.
    4. EĞİTİM VE SERTİFİKALAR: Su, çay, zeytinyağı ve bal tadım uzmanlık sertifikalarına sahiptir 14.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: