Buradasın
Ebru Erkenin Türk mutfağına katkıları nelerdir?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Ebru Erke, Türk mutfağına çeşitli katkılarda bulunmuştur:
- "TÜRK MUTFAĞI" KİTABI: Erke, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayesinde Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yayınlanan "Türk Mutfağı" kitabının proje koordinatörlüğünü yapmıştır 12.
- BELGESELLER: BEIN Media için sekiz yıldır dünyanın farklı yerlerinde belgeseller hazırlayıp sunmaktadır 1. Bu belgeseller, Türk mutfağının tanıtımına katkıda bulunmaktadır 2.
- YAZI VE KİTAPLAR: Erke, "Kahvaltı" ve "Çay" adlı kitapların yazarıdır 14. Ayrıca, Food and Travel dergisinde genel yayın yönetmenliği ve Hürriyet gazetesinde köşe yazarlığı yapmaktadır 1.
- EĞİTİM VE SERTİFİKALAR: Su, çay, zeytinyağı ve bal tadım uzmanlık sertifikalarına sahiptir 14.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: