Buradasın
Donmuş tavuk halkaları tavada nasıl yapılır?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Donmuş tavuk halkalarını tavada yapmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
- Malzemeler: 250 gram tavuk göğsü, 50 gram soğan, 20 gram yeşil soğan, 120 gram haşlanmış patates, 2 diş sarımsak, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 çay kaşığı karabiber, 20 gram ekmek kırıntısı, 1 su bardağı un, 1 su bardağı galeta unu, 2 adet yumurta 1.
- Hazırlık: Tüm malzemeleri doğrayıp mutfak robotunda iyice çekerek karıştırın 1.
- Şekillendirme: Karışımı sıkma torbasına koyarak ucunu kesin ve bir tepsiye halka şeklinde şekil verin 1. 1 saat buzlukta bekletin 1.
- Kızartma: Donan halkaları dolaptan çıkarın, önce una, sonra yumurtaya ve son olarak galeta ununa batırarak kızgın yağda kızartın 1.
- Servis: Sosla birlikte sıcak olarak servis edin 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: